Mikä tapahtuma?

Beretta Business Shoot on uudenlainen yrityksille suunnattu ammuntatapahtuma, jossa kolmehenkiset tiimit mittelevät toisiaan vastaan haulikkokisassa. Kilpailupäivän ytimessä ovat jännittävän kilpailun lisäksi verkostoituminen ja yrityssuhteiden vahvistaminen.

Lopen ja Sipoon ampumaradoilla järjestettävä tapahtuma koostuu alkukilpailusta ja finaalista, johon selviää molempien alkukilpailujen kolme parasta joukkuetta. Alkukilpailut järjestetään 17.5. ja 16.8. Finaali ammutaan elokuun lopulla Wanantaan kartanolla. Finaalin voittajajoukkue lähtee Beretan vieraaksi Italiaan myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Kilpailun oheisohjelmat viihdyttävät osallistujia pitkin päivää. Beretta tarjoaa ampumakoulutusta ja mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan. Päivän aikana osallistujien hyvinvoinnin takaa huippukokkien loihtimat teemaan sopivat herkut.

Ilmoita yrityksesi mukaan kolmehenkisellä joukkueella. Yhden joukkueen ampujista täytyy edustaa yritystä. Kisaan osallistuminen ei vaadi aktiivista harrastetaustaa, sillä kyse on flush ja compak sporting -ammunnasta. Beretta palkitsee parhaat ampujat huippupalkinnoin.

Ilmoita joukkueesi pian mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen avoinna 30.4. saakka. Osallistumismaksu 390 e + alv /joukkue.

Tule mukaan verkostoitumaan!