Vuoden 2017 Beretta Business Shoot on peruttu aikataulullisista syistä

Mikä tapahtuma?

Beretta Business Shoot on uudenlainen yrityksille suunnattu ammuntatapahtuma, jossa kaksihenkiset tiimit mittelevät toisiaan vastaan haulikkokisassa. Kilpailupäivän ytimessä ovat jännittävän kilpailun lisäksi verkostoituminen ja yrityssuhteiden vahvistaminen.

Hyvinkään Ampumaurheilukeskuksessa järjestettävä tapahtuma koostuu alkukilpailusta ja finaalista, joihin molempiin kaikki osallistujat ovat tervetulleita. Alkukilpailupäivänä parhaimman tuloksen ampuneet joukkueet etenevät päiväfinaaliin, josta voittajaparit pääsevät suoraan elokuun finaaliin. Mikäli joukkue karsiutuu alkukilpailussa, sen on mahdollista päästä finaaliin Lucky Winners -kierroksen kautta. Alkukilpailut järjestetään 7.6. ja 8.6. Lucky Winners -kierros ja finaali 15.8.

Kilpailun oheisohjelmat viihdyttävät osallistujia pitkin päivää. Beretta tarjoaa ampumakoulutusta ja mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan. Päivän aikana osallistujien hyvinvoinnin takaa huippukokkien loihtimat teemaan sopivat herkut.

Ilmoita yrityksesi mukaan kaksihenkisellä tiimillä tai useammalla. Joukkueen toisen ampujan täytyy edustaa yritystä, joten voit kutsua mukaan vaikka asiakkaasi. Kisaan osallistuminen ei vaadi aktiivista harrastetaustaa, sillä kyse on helposta compak sporting -ammunnasta. Beretta palkitsee parhaat ampujat huippupalkinnoin.

Ilmoita joukkueesi pian mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen avoinna 25.5. saakka. Osallistumismaksu 490 e + alv.

Tule mukaan verkostoitumaan!