Beretta Business Shoot -tapahtuman ilmoittautuminen on auki!

Ensimmäistä kertaa järjestettävän yritystapahtuman Beretta Business Shootin ilmoittautuminen on nyt auki. Alkukilpailut pidetään toukokuussa Lopen ampuradalla ja elokuussa Sipoon keskusampumaradalla.

Yritykset ilmoittautuvat tapahtumaan kolmen hengen tiimeissä. Samasta yrityksestä on mahdollista ilmoittaa useampi tiimi. Joukkueen toisen ampujan täytyy edustaa yritystä, joten kisaan on mahdollista osallistua esimerkiksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen avulla 30.4. mennessä.

Kolmihenkisen joukkueen osallistumismaksu on 390 euroa. Maksu kattaa  haulikkokisan kiekkoineen, monipuolisen ohjelman ja teemaan sopivan ruokailun. Tapahtumassa järjestetään oheisohjelmana muun muassa ampumakoulutusta. Molempien alkukilpailujen kolme parasta joukkuetta jatkavat elokuun lopulla ammuttavaan finaaliin.

Tapahtuma sopii metsästystä harrastaville sekä ammunnasta kiinnostuneille. Haulikkokilpailussa on kyse mielenkiintoisesta yhdistelmästä english flush ja  compak sporting -ammunnasta, jossa on mahdollista kokeilla monipuolisesti erilaisia ammuntatilanteita.

Alkukilpailupäivään mahtuu mukaan 20 joukkuetta eli 60 ampujaa.

Finaalissa on yhteensä kuusi joukkuetta. Molemmista alkukilpailuista kolme joukkuetta selvittää tiensä finaaliin. Finaalin voittajajoukkue kutsutaan myöhemmin Beretan kustantamana Italiaan.

Alkukilpailut järjestetään 17.5.2018 ja 16.8.2018. Finaali ammutaan Wanantaan kartanon historiallisessa miljöössä elokuun lopulla. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 30.4. Ilmoittautumislomake!

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Tiedotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*