Vuoden 2017 Beretta Business Shoot on peruttu aikataulullisista syistä

Beretta Business Shoot -tapahtuman ilmoittautuminen on auki!

Ensimmäistä kertaa järjestettävän yritystapahtuman Beretta Business Shootin ilmoittautuminen on nyt auki. Ampumatapahtuma pidetään kesäkuun alussa ja elokuun puolivälissä vaihteessa Hyvinkään Ampumaurheilukeskuksessa.

Yritykset ilmoittautuvat tapahtumaan kahden hengen tiimeissä. Samasta yrityksestä on mahdollista ilmoittaa useampi tiimi. Joukkueen toisen ampujan täytyy edustaa yritystä, joten kisaan on mahdollista osallistua esimerkiksi yhdessä asiakkaan kanssa. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen avulla 31.5. mennessä.

Kaksihenkisen joukkueen osallistumismaksu on 490 euroa. Maksu kattaa Berettan aseilla suoritettavan haulikkokisan kiekkoineen, monipuolisen ohjelman ja teemaan sopivan ruokailun. Tapahtumassa järjestetään oheisohjelmana muun muassa ampumakoulutusta. Yhdellä osallistumismaksulla on mahdollisuus olla mukana kahdessa tapahtumapäivässä: alkukilpailussa ja finaalissa.

Tapahtuma sopii ampumista harrastaville sekä lajista kiinnostuneille. Haulikkokilpailussa on kyse helposta compak sporting -ammunnasta, jossa on mahdollista kokeilla monipuolisesti erilaisia ammuntatilanteita.

Alkukilpailupäivään mahtuu mukaan 20 joukkuetta eli 40 ampujaa. Jokainen joukkue ampuu 100 savikiekkoa. Päiväfinaaliin pääsee viisi parasta joukkuetta, joista kaksi jatkaa 15.8. pidettävään finaaliin.

Finaalissa on yhteensä viisi joukkuetta. Neljä joukkueista pääsee finaaliin suoraan alkukilpailuista. Viides joukkue saa finaalipaikan Lucky Winners – kierroksen kautta. Beretta palkitsee finaalin parhaat ampujat.

Alkukilpailut järjestetään 7.6.2017 ja 8.6.2017. Lucky Winners ja Finaali elokuussa 15.8.2017. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.5. Ilmoittautumislomake!

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Tiedotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*